Vanaf vandaag is Bosman, onderdeel van OneMed, ook te vinden op ZorgDomein. Wilt u voor een patiënt medische hulpmiddelen aanvragen bij Bosman dan is het nu ook mogelijk om digitaal te verwijzen middels het platform ZorgDomein. Wilt u naast het aanmelden van patiënten gebruik maken van extra mogelijkheden, dan hebben wij voor u ook het Bosman ZorgPortaal. In een voor u persoonlijk ingerichte omgeving treft u alle aanvragen voor uw diabetes-, incontinentie-, stoma- en wondpatiënten aan. Tevens kunt u in ZorgPortaal een keuze maken uit ons volledige assortiment en heeft u de beschikking over handige zoekmogelijkheden en uitgebreide productinformatie. Tot slot heeft u de mogelijkheid om alle historische gegevens van uw patiënten in te zien en kunt u eenvoudig managementrapportages opvragen. Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke klantmanager of bel: 040 230 88 55. Bosman, onderdeel van OneMed, is de enige leverancier die medische hulpmiddelen levert voor alle zorgverzekeraars, ook in 2019. Het maakt dus niet uit waar uw cliënt verzekerd is, u kunt altijd bij ons terecht!