Een lief en feestelijk complimententeam verwent je met een oprecht en persoonlijk compliment. Op een handgeschreven kaartje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste in jou uitgelicht. Soms ontroerend, soms light and funny, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend. Een uniek “portret” van een eerste indruk. Een heerlijk feel good moment met een complimentje om in je zak te steken.

 

De complimentenmeisjes is bedacht door Gwen van Zaane en Bibi Smink. Zij hebben beide een kunstachtergrond. Hun samenwerking begon direct na de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Inmiddels werkzaam als beeldend kunstenaar en actrice bundelen zij hun krachten nog steeds heel graag. Als kunstenaarsduo ontwikkelen ze custom-made performances waarbij interactie, feelgood en verrassing centraal staan. Negen jaar geleden schreven zij de eerste complimenten en dat doen ze nu nog steeds met veel plezier.

 

Het krijgen en geven van een compliment is een ultiem cadeautje. Een groots effect van een oprecht en positief moment tussen twee vreemden, iets wat zich in de praktijk inmiddels talloze keren heeft bewezen. De complimentenmeisjes benadrukken het mooie, krachtige en speciale in mensen op papier, om nooit meer te vergeten!