Vanaf 1 januari 2021 heeft OneMed voor de levering van stomamaterialen weer direct een contract met CZ. Dit betekent dat wij per 1 januari 2021 weer contracten hebben met alle zorgverzekeraars . Alle hulpmiddelen declareren wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraar, ongeacht waar uw cliënt verzekerd is. Wel zo handig, één adres voor al uw materialen op het gebied van stomazorg. Zo kunnen wij bij iedereen die dit nodig heeft altijd de juiste zorg thuis blijven brengen.

 

Stomazorg van OneMed
Als het gaat om stomazorg is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de juiste hulpmiddelen en ondersteuning. Door onze jarenlange ervaring als medisch dienstverlener in medische hulpmiddelen begrijpen we dat als geen ander. Zowel u als uw cliënten, de partners, het gezin en mantelzorgers kunnen erop vertrouwen dat zij volledig worden ontzorgd door OneMed. Samen bieden we zo de beste stomazorg van Nederland.

 

De voordelen voor u

  • U kunt uw cliënt altijd direct naar ons verwijzen, want wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.
  • Uw cliënt is bij ons in vertrouwde handen. Lees hier hoe onze cliënten onze stomazorg waarderen.
  • Ons menselijk vangnet van specialisten staat 24/7 voor u klaar om u waar gewenst te ondersteunen. Ook voor uw cliënten zijn wij 24/7 bereikbaar voor vragen en praktische hulp over de hulpmiddelen.
  • Binnen de polikliniek verwijst u uw cliënt eenvoudig via ons online bestelsysteem ZorgPortaal. De verwijzing komt direct binnen (bij ons consumentenmerk Bosman) en wij gaan aan de slag met het leveren van de materialen aan uw cliënten.

 

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Onze collega’s van Business Support brengen u graag met uw klantmanager in contact. Hiervoor belt u met (040) 230 88 55 of stuur een email naar zakelijk@onemed.com.