Disporta en FysioSupplies gaan vanaf heden verder als één organisatie. De merknaam en website van Disporta zullen op 9 november automatisch overgaan naar de merknaam en website van FysioSupplies. Onder de naam FysioSupplies vergroten we zo gezamenlijk een breed assortiment aan gezondheidsproducten en gerelateerd advies voor fysiotherapiepraktijken en consumenten: van verbruiksartikelen, braces, oefenmaterialen, meet- en behandelapparatuur tot aan complete praktijkinrichtingen. FysioSupplies is onderdeel van OneMed.

 

Als toekomstbestendige speler in het Nederlandse en Belgische zorg- en fysiotherapielandschap verstevigen we hiermee onze positie. Er zijn veel overeenkomsten in onze organisaties en door de krachten te bundelen, bieden we onze klanten nog meer voordeel.

 

Klanten ervaren meer waarde op Fysiosupplies.nl:

  • Door het samenvoegen van het aanbod kunnen klanten bij Fysiosupplies.nl terecht voor nog meer keuze. We bieden onder FysioSupplies een zeer uitgebreid productassortiment van ruim 15.000 producten.
  • De mensen van Disporta en FysioSupplies vormen vanaf nu één team. Klanten ervaren hierdoor meer specialistische kennis.
  • Met advies, expertise en ons grote online assortiment is FysioSupplies een vooraanstaande onderneming. Door de toegenomen schaalgrootte blijven we een toekomstbestendige leverancier.

Kortom, we kunnen fysiotherapiepraktijken en consumenten nog beter bedienen!

 

Wat betekent dit voor klanten?

Op dinsdag 9 november zal Disporta volledig overgaan in FysioSupplies. Dit betekent dat u vanaf dat moment de merknaam Disporta niet meer tegenkomt en de website automatisch zal doorlinken naar FysioSupplies.nl. Klanten hoeven hier niets voor te doen. Met vragen over deze verandering kunnen klanten terecht op www.disporta.nl/disporta-verder-onder-fysiosupplies/