Instructievideo's voor zorgprofessionals


Elkaar ondersteunen is belangrijker dan ooit in deze uitdagende tijd. Met deze gedachte hebben we speciaal voor u als zorgprofessional een praktische webpagina opgezet met verschillende instructievideo’s op het gebied van diabetes. Zo kunt u eenvoudig gebruik maken van onze kennis over de toepassing van medische hulpmiddelen en uw patiënten op afstand instrueren. We breiden binnenkort de pagina uit met nieuwe video’s op het gebied van continentie-, wond- en stomazorg.

 

Instructievideo’s voor u en uw patiënten

Op deze webpagina vindt u nu al diabetes gerelateerde video’s over: glucosemeters en prikpennen, insuline en glp1, continu glucose monitoring (CGM), flash glucose monitoring (FGM), insulinepompen, bijbehorende infusiesets, het vullen van de reservoires, ondersteunende apps, pennaalden en veiligheidslancetten. We delen deze informatie met u om u te ondersteunen met betrekking tot de informatievoorziening richting uw patiënten. Uiteraard vervangen deze video’s geen behandeling. Ze zijn uitsluitend bedoeld om u te ontlasten in deze periode.

 

Vraagbaak voor u

Daarnaast bieden onze diabetes-, continentie-, wond- en stomazorg specialisten ook graag hulp aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: ondersteunen met praktische vragen, tips, trucs en ervaringen delen. Onze collega’s van business support brengen u graag met hen in contact. Hiervoor belt u met (040) 230 88 55 of stuur een email naar zakelijk@onemed.com.

 

Hebt u zelf behoefte aan een specifieke instructievideo? Of heeft u andere vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op.