Uitstekende service

Particuliere klanten profiteren bij OneMed van een uitstekend serviceniveau. Wij staan bekend om deskundig en persoonlijk advies, optimaal bestelgemak en een snelle en betrouwbare levering. Onze klanten waarderen onze service met een 9,1. Omdat wij contracten met alle zorgverzekeraars hebben, declareren wij de hulpmiddelen die vergoed worden uit de basisverzekering direct bij de zorgverzekeraar.

 

Partner in zorginnovatie

We zijn altijd op zoek naar oplossingen die de continentiezorg verbeteren. Een mooi voorbeeld is het incontinentiemanagementsysteem SIM Assessplus. Dit systeem brengt het patroon van de incontinentie in kaart waardoor grip en verbetering mogelijk zijn. Het resulteert in meer comfort voor de cliënt en lagere kosten voor de zorginstelling. De eerste gebruikerservaringen zijn zeer positief.

 

Actueel kwaliteitsassortiment

OneMed werkt op internationale schaal samen met fabrikanten van absorberende en afvoerende continentiehulpmiddelen en is merkonafhankelijk. Daarnaast zijn we regelmatig in gesprek met alle belanghebbenden over de inzet van hulpmiddelen en nemen we deel aan werkgroepen om consensus te bereiken in de continentiezorgketen. Ons assortiment is daarmee altijd actueel en voldoet aan de kwaliteitseisen en richtlijnen die door het zorgveld zijn opgesteld. Het assortiment voor continentiezorg bestaat uit:

  • Absorberende materialen zoals slips, inleggers en pants
  • Katheters en urineopvangzakken
  • Toebehoren zoals bedhaken, inbrengsets en fixatiematerialen
  • Spoelsystemen
Nieuwsgierig geworden?

Wanneer u met ons wilt samenwerken of naar ons wilt verwijzen, ontzorgen wij u volledig in de hulpmiddelenverstrekking. Als consument kunt u terecht bij ons merk Bosman Medische Hulpmiddelen, wij zijn u graag van dienst!