Uitstekende service

Particuliere klanten profiteren bij OneMed van een uitstekend serviceniveau. Wij staan bekend om deskundig en persoonlijk advies, optimaal bestelgemak en een snelle en betrouwbare levering. Onze klanten waarderen onze service met een 9,1. Omdat wij contracten met alle zorgverzekeraars hebben, declareren wij de hulpmiddelen die vergoed worden uit de basisverzekering direct bij de zorgverzekeraar.

 

Partner in zorginnovatie

OneMed is regelmatig partner in pilots waarbij we het effect van een innovatie op de zorguitkomsten en -kosten onderzoeken. Samen met zorgverleners, zorgverzekeraars en natuurlijk de zorgconsument zelf. Zo is ook Diabstore, de exclusieve samenwerking met nationaal diabetesexpertisecentrum Diabeter, tot stand gekomen. Een inmiddels bewezen zorginnovatie waarbij de hulpmiddelen vast onderdeel zijn van het behandelplan.

 

Maatschappelijk betrokken

OneMed werkt al meer dan 10 jaar samen met de Bas van de Goor Foundation. Samen laten we mensen met diabetes de positieve effecten van sport en bewegen ervaren. Ook werken we samen met het Diabetes Fonds en Stichting JDRF. Beide organisaties richten zich op onderzoek naar de genezing van diabetes maar ook op preventie van leefstijldiabetes en een beter leven met diabetestype 1.

 

Actueel kwaliteitsassortiment

OneMed werkt op internationale schaal samen met fabrikanten van diabeteshulpmiddelen en is merkonafhankelijk. Daarnaast zijn we regelmatig in gesprek met alle belanghebbenden over de inzet van hulpmiddelen en nemen we deel aan werkgroepen om consensus te bereiken in de diabeteszorgketen. Ons assortiment is daarmee altijd actueel en voldoet aan de kwaliteitseisen en richtlijnen die door het zorgveld zijn opgesteld. Het assortiment voor diabeteszorg bestaat uit:

  • Insulinepompen en pomptoebehoren
  • Insulinepennen en pennaalden
  • Bloedglucosemeters en teststrips
  • Flash Glucose Monitoring (FGM)
  • Continu glucose monitoring (CGM)
  • Prikpennen en lancetten
  • Diverse accessoires en serviceartikelen

Onafhankelijk kennisplatform

OneMed begrijpt als geen ander dat het in de hectiek van alledag een uitdaging is om alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden. Daarom hebben we een online kennisplatform ontwikkeld dat antwoord geeft op álle vragen als het gaat om pompen en sensoren: diabetesexperts.nl.

 

Het platform is overzichtelijk en functioneel ingericht. Met uitgebreide informatie over alle merken sensoren en pompen, instructievideo’s, relevante onderwerpen en meest gestelde vragen. Daarnaast is het mogelijk om een 1 op 1-tje aan te vragen; een tien-minutengesprek met één van onze diabetesexperts. Het platform is onafhankelijk en objectief en daarmee hopelijk een welkome kennisbron voor zowel patiënten als zorgprofessionals.

 

www.diabetesexperts.nl

 

Nieuwsgierig geworden?

Wanneer u met ons wilt samenwerken of naar ons wilt verwijzen, ontzorgen wij u volledig in de hulpmiddelenverstrekking. Als consument kunt u terecht bij een van onze merken, wij zijn u graag van dienst!