In Europa staat de gezondheidszorg voor grote uitdagingen. Het aantal zorgbehoevende personen neemt toe naarmate mensen langer leven. Veel van deze mensen leven met chronische aandoeningen. Bezuinigingen en personeelstekorten worden de norm. En tegelijkertijd nemen de verwachtingen van patiënten ten aanzien van hun zorgaanbieders toe. Als hulpmiddelenpartner dienen we onze verantwoordelijkheid te nemen in het oplossen van deze uitdagingen – zowel voor bestaande patiënten als voor toekomstige generaties. OneMed Group stelt de zorgprofessional in staat om sneller de juiste zorg te kunnen bieden door in de juiste producten en expertise te voorzien. Voor ons betekent succes dat zorgprofessionals hun doelen en visies bereiken: gezondheidswinst voor de patiënt, de dagelijkse praktijk van zorgverleners makkelijker maken en de totale zorgkosten reduceren.

Voor ons betekent partner zijn dat we dezelfde doelen nastreven als onze klanten en altijd streven naar wederzijds succes.

De portefeuille van OneMed Group bevat meer dan 40.000 producten die alle medische benodigdheden omvatten die een zorgaanbieder nodig heeft. Deze producten zijn een combinatie van de eigen exclusieve merken: evercare® en SELEFA® samen met producten van andere toonaangevende fabrikanten van medische benodigdheden.

 

OneMed Group werkt samen met de meest innovatieve producenten ter wereld, waaronder Roche, Mölnlycke Health Care, Coloplast, Semperit, ConvaTec, Wellspect HealthCare, Attends, CCS, Smith & Nephew en 3M.