In Europa staat de gezondheidszorg voor grote uitdagingen. Het aantal zorgbehoevende personen neemt toe naarmate mensen langer leven. Veel van deze mensen leven met chronische aandoeningen. Bezuinigingen en personeelstekorten worden de norm. En tegelijkertijd nemen de verwachtingen van patiënten ten aanzien van hun zorgaanbieders toe. Als leverancier en kennispartner dienen we onze verantwoordelijkheid te nemen in het oplossen van deze uitdagingen – zowel voor bestaande patiënten als voor toekomstige generaties. Asker stelt de zorgprofessional in staat om sneller de juiste zorg te kunnen bieden door in de juiste producten en expertise te voorzien. Voor ons betekent succes dat zorgprofessionals hun doelen en visies bereiken.

 

Voor ons betekent partner zijn dat we dezelfde doelen nastreven als onze klanten en altijd streven naar wederzijds succes.

De portefeuille van Asker Healthcare Group bevat tienduizenden producten die alle medische benodigdheden omvatten die een zorgaanbieder nodig heeft. We bieden een combinatie van de eigen exclusieve merken: evercare® en SELEFA® samen met medische producten en medische apparatuur van andere toonaangevende fabrikanten wereldwijd.