Bob Hutten


 

 

Bob Hutten is Algemeen Directeur van nationaal en culinair gastvrijheidsdienstverlener Hutten. Hutten is met meer dan 2000 medewerkers actief in de partycatering, bedrijfscatering, hospitality services, food service en food care. Hutten wil van betekenis zijn. Voor elkaar en de samenleving van vandaag, maar zeker ook die van morgen. Voor organisaties geldt dat waarden als eerlijke bedrijfsvoering, transparantie, samen innoveren, co-creƫren, kennis delen, vertrouwen en investeren in duurzaamheid, gezondheid en vitaliteit belangrijke pijlers worden.

 

Volgens Hutten moet een bedrijf luisteren, inspireren, delen, geven en helpen. Betekenisvol ondernemen is vanzelfsprekend voor Bob Hutten. Zo is hij initiatiefnemer van het open innovatienetwerk Foodsquad dat een ander voedselsysteem nastreeft en De Verspillingsfabriek waar van reststromen groente weer smaakvolle producten zoals soepen en sauzen worden gemaakt. De Verspillingsfabriek geeft het eerste grootschalige antwoord op de voedselverspilling in Nederland.

 

Ook spant Hutten zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden. Iedereen verdient een kans om zijn talent te ontdekken, dat in te zetten en zich van waarde te voelen.

Maak ook kennis met onze overige sprekers

Bas van de Goor Meer over Bas
Mystery Guest Meer over Mystery Guest
Eelco de Koning Meer over Eelco
Thessa Segeren-Boetzkes Meer over Thessa
Ellen Moeselaar Meer over Ellen
Hanno Pijl Meer over Hanno
Bela Pagrach Mere over Bela
Christel van Batenburg Meer over Christel
Sandra Janssen Meer over Sandra
Steven van Belleghem Meer over Steven
SISP Woundcare Meer over SISP
Wills Filipe Meer over Wills
Henk-Jan Aanstoot & Bart Roep Meer over Henk-Jan en Bart
Jeroen van de Rijt Meer over Jeroen
Henk-Jan Mulder Meer over Henk-Jan