Ellen Moeselaar


 

Ellen Moeselaar, Seksuoloog NVVS, legt uit met welke seksuele problemen een patiënt (en partner) geconfronteerd kan worden en hoe je deze problematiek bespreekbaar kunt maken.

 

Ellen Moeselaar is werkzaam als Physician Assistant/ Seksuoloog NVVS binnen het Alrijne ziekenhuis Leiden. Daarnaast is zij als kerndocent verbonden aan de Master opleiding Physician Assistant aan de Hogeschool Rotterdam. Zij is coördinator van de professionele leerlijn en Studie Loopbaan Coach(SLC). Doceert o.a. de vakken communicatie, internationalisering, seksuologie, SLC en onderhoudt de student-leermeestercontacten in het werkveld.

 

Naast deze werkzaamheden is zij docent Medisch Technisch Handelen voor doktersassistenten, curriculum ontwikkelaar en amanuensis bij de LOI in Leiderdorp. Ze geeft lezingen en lessen voor hulpverleners en patiëntenverenigingen en was gastauteur voor het tijdschrift Nurse Academy editie O&T.

Haar aandachtsgebied binnen de seksuologie ligt voornamelijk op het gebied van seksuele problemen bij zowel mannen als vrouwen die ontstaan zijn tijdens of na een (chronische) ziekte of operatie.

 

Maak ook kennis met onze overige sprekers

Bas van de Goor Meer over Bas
Mystery Guest Meer over Mystery
Eelco de Koning Meer over Eelco
Thessa Segeren-Boetzkes Meer over Thessa
Hanno Pijl Meer over Hanno
Bela Pagrach Meer over Bela
Christel van Batenburg Meer over Christel
Sandra Janssen Meer over Sandra
Steven van Belleghem Meer over Steven
SISP Woundcare Meer over SISP
Wills Filipe Meer over Wills
Henk-Jan Aanstoot & Bart Roep Meer over Henk-Jan Aanstoot & Bart Roep
Bob Hutten Meer over Bob
Jeroen van de Rijt Meer over Jeroen
Henk-Jan Mulder Meer over Henk-Jan