Henk-Jan Mulder


Verpleegkundige zorg is door de jaren heen veranderd. In het verleden werd veel al gewerkt naar aanleiding van overdracht van handelen van de ervaren verpleegkundige naar de leerling. Binnen de huidige verpleegkundige zorg wordt steeds meer gewerkt volgens het principe van evidence- based practice. Van de hedendaagse verpleegkundige wordt daarom verwacht dat ze niet alleen vanuit haar ervaring handelt maar dat ze ook op zoek gaat naar evidence. Dat ze tevens de wetenschappelijke evidence kritisch kan beoordelen en op deze manier samen met de patiƫnt kan komen tot de beste keuze voor de zorg.

 

Ondanks dat er steeds meer verpleegkundigen onderzoek doen en hier mee evidence vergaren voor verpleegkundig handelen is de drempel tot het zelf doen van onderzoek soms nog hoog. Gelukkig voeren steeds meer verpleegkundigen onderzoek uit. Na deze presentatie/workshop kun ook jij er een van worden!

 

In deze interactieve presentatie/workshop zal ingegaan worden op het opzetten en uitvoeren van verpleegkundig onderzoek. De volgende onderwerpen zullen aanbod komen: Waar te beginnen, hoe kom ik tot een onderzoeksvraag, tips en tricks voor het uitvoeren van onderzoek, wat doe ik met de resultaten, hoe kan ik onderzoek interpreteren etc.

Bas van de Goor Meer over Bas
Mystery Guest Meer over Mystery
Eelco de Koning Meer over Eelco
Thessa Segeren - Boetzkes Meer over Thessa
Ellen Moeselaar Meer over Ellen
Hanno Pijl Meer over Hanno
Bela Pagrach Meer over Bela
Bob Hutten Meer over Bob
Henk-Jan Aanstoot & Bart Roep Meer over Henk-Jan en Bart
Steven van Belleghem Meer over Steven
SISP Woundcare Meer over SISP
Wills Filipe Meer over Wills
Henk-Jan Mulder Meer over Henk-Jan
Christel van Batenburg Meer over Christel
Sandra Janssen Meer over Sandra
Jeroen van de Rijt Meer over Jeroen