Passende hulpmiddelenzorg voor iedereen


Iemand die dagelijkse zorg nodig heeft, moet kunnen rekenen op de juiste hulp. Bij OneMed draait alles om het continu verzorgen van de juiste medische hulpmiddelen. Elke dag werken wij samen met de complete zorgketen rondom de zorgconsument, onze klant. We doen dat door het hele land en ontzorgen zorgverleners in de verstrekking van de hulpmiddelen. We leveren de producten direct aan ziekenhuizen, huisartsen, zorgcentra en apotheken en natuurlijk bij de mensen thuis. Om de voorgeschreven behandeling in de thuissituatie of het zorgcentrum toe te passen, voorzien wij onze klanten van gespecialiseerd advies en bezorgen de hulpmiddelen steeds op tijd.

 

OneMed levert als enige leverancier in Nederland voor alle zorgverzekeraars hulpmiddelen voor diabetes-, continentie-, stoma- en wondzorg en medische voeding. De producten die vergoed worden vanuit de basisverzekering declareren wij voor onze klanten.

 

OneMed is erkend als medisch speciaalzaak voor het leveren van vergoedbare zorg aan particuliere klanten  door de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen. Bekijk hier ons SEMH certificaat. Daarnaast voldoen wij aan de ISO-9001 normering en hebben hiervoor een ISO-9001 certificaat.

 

Elke dag samenwerken aan betere zorg
Dat is wat ons bij OneMed drijft. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de juiste hulpmiddelen en begeleiding zorgen voor zelfredzaamheid, minder complicaties en een betere kwaliteit van leven.

 

Onder OneMed vallen verscheidene toonaangevende merken: