Uitstekende service

Particuliere klanten profiteren bij OneMed van een uitstekend serviceniveau. Wij staan bekend om deskundig en persoonlijk advies, optimaal bestelgemak en een snelle en betrouwbare levering. Onze klanten waarderen onze service met een 9,1. Wij leveren voor alle zorgverzekeraars stomamaterialen en declareren de hulpmiddelen die vergoed worden uit de basisverzekering direct bij de zorgverzekeraar.

 

Maatschappelijk betrokken

Vanuit ons merk Bosman Medische Hulpmiddelen dragen we bij aan de activiteiten van de Nederlandse Stomavereniging. De vereniging geeft informatie en advies aan mensen die een stoma hebben of krijgen, komt op voor goede zorg en zet zich in voor verbetering van maatschappelijke knelpunten die mensen met een stoma ondervinden. Ook sponsoren we Stichting Stomaatje, ook zij zorgen voor informatie en organiseren activiteiten zoals de jaarlijkse zwemdag.

 

Actueel kwaliteitsassortiment

OneMed werkt op internationale schaal samen met fabrikanten van stomamaterialen en is merkonafhankelijk. Daarnaast zijn we regelmatig in gesprek met alle belanghebbenden over de inzet van de materialen en nemen we deel aan werkgroepen om consensus te bereiken in de stomazorgketen. Ons assortiment is daarmee altijd actueel en voldoet aan de kwaliteitseisen en richtlijnen die door het zorgveld zijn opgesteld. Het assortiment voor stomazorg bestaat uit:

  • Stomazakken: colo, ileo en uro
  • Huidplaten en opvulmiddelen
  • Aandrukringen, pasta’s en breukbanden
  • Verzorgingsproducten
Nieuwsgierig geworden?

Wanneer u met ons wilt samenwerken of naar ons wilt verwijzen, ontzorgen wij u volledig in de hulpmiddelenverstrekking. Als consument kunt u terecht bij ons merk Bosman Medische Hulpmiddelen.

Wij zijn u graag van dienst!