Uitstekende service

Particuliere klanten profiteren bij OneMed van een uitstekend serviceniveau. Wij staan bekend om deskundig en persoonlijk advies, optimaal bestelgemak en een snelle en betrouwbare levering. Onze klanten waarderen onze service met een 9,1. Omdat wij contracten met alle zorgverzekeraars hebben, declareren wij de hulpmiddelen die vergoed worden uit de basisverzekering direct bij de zorgverzekeraar.

 

Ketenpartner die ervoor zorgt

OneMed zorgt ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn en goed worden toegepast. De wondregisseur bepaalt en OneMed ondersteunt met optimaal bestelgemak, rapportages van het hulpmiddelengebruik en productscholingen voor de thuiszorg. In de samenwerking treden we ook op als groothandel waarbij we het volledige logistieke proces uit handen nemen. Uw assortiment en voorraad zijn altijd toereikend.

 

Actueel kwaliteitsassortiment

OneMed werkt op internationale schaal samen met fabrikanten van wondverbandmaterialen en is merkonafhankelijk. Daarnaast zijn we regelmatig in gesprek met alle belanghebbenden over de inzet van materialen en nemen we deel aan werkgroepen om consensus te bereiken in de wondzorgketen. Ons assortiment is daarmee actueel en voldoet aan de kwaliteitseisen en richtlijnen die door het zorgveld zijn opgesteld. Het assortiment voor wondzorg bestaat uit:

  • Basis verbandmaterialen
  • Hydroactieve en schuimverbanden
  • Regulerende verbanden
  • Hydraterende producten
  • Negatieve druktherapie
  • Selefa/Evercare producten

Nieuwsgierig geworden?

Wanneer u met ons wilt samenwerken of naar ons wilt verwijzen, ontzorgen wij u volledig in de hulpmiddelenverstrekking. Als consument kunt u terecht bij ons merk Bosman Medische Hulpmiddelen.
Wij zijn u graag van dienst!