Online bestelsysteem

Binnen de polikliniek verwijst u uw patiënt via ons online bestelsysteem ZorgPortaal binnen 1 minuut in drie eenvoudige stappen:

 1. Zoek de patiëntgegevens met automatische invulling of maak nieuwe patiëntgegevens aan;
 2. Vul de aanvraag medische hulpmiddelen in (uw voorschrift);
 3. Bestel de juiste hulpmiddelen voor directe uitgifte op de polikliniek en/of bezorging thuis bij de patiënt.

De verwijzingen via ZorgPortaal komen direct binnen bij ons consumentenmerk Bosman Medische Hulpmiddelen. Een van onze Klantadviseurs zal uw patiënt bellen om de intake af te nemen en het zorgdossier compleet maken met een persoonlijk bestelprofiel. Vanaf dan zorgen wij ervoor dat de juiste hulpmiddelen steeds op tijd beschikbaar zijn voor uw patiënt en direct gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Wanneer u uw patiënt een basispakket met hulpmiddelen heeft meegegeven, wordt uw polivoorraad automatisch de volgende dag aangevuld. In het ZorgPortaal kunt u altijd de patiëntgegevens met het bestelprofiel en de geleverde hulpmiddelen inzien en nieuwe hulpmiddelen bestellen.

 

Wat vroeger een receptenbriefje was en later een ZN formulier is nu ZorgPortaal. Met als belangrijkste winnaar de patiënt.

Peter QuataertVerpleegkundig specialist, WEC ZorgSaam
De voordelen van samenwerken met OneMed
 • Wij leveren als klantgerichte leverancier voor alle zorgverzekeraars hulpmiddelen voor diabetes-, continentie-, wond- en stomazorg alsook medische voeding;
 • Wij werken al jaren effectief samen in de zorgketen met ziekenhuizen, huisartsen, zorginstellingen, thuiszorg en apotheken;
 • In ZorgPortaal maakt u binnen 1 minuut het voorschrift en bestelling aan;
 • Op werkdagen voor 17:00 uur in ZorgPortaal besteld, de volgende dag bij uw patiënt in huis;
 • Breed gespecialiseerd productassortiment, basispakketten, demo- en proefmaterialen zijn beschikbaar;
 • Persoonlijke OneMed Klantmanager als aanspreekpunt;
 • Business support team op werkdagen bereikbaar via 040 – 230 88 55;
 • Ondersteuning van en scholing door OneMed verpleegkundig specialisten mogelijk;
 • De samenwerking met uw ziekenhuis kunnen wij uitbreiden naar meerdere poliklinieken, intramurale leveringen en uitgebreide managementrapportages.
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel dan naar 040-230 88 55 of vul het contactformulier in, dan nemen wij graag contact met u op.

Ik ervaar de samenwerking met OneMed als heel persoonlijk en prettig. Vragen worden goed opgepakt en er wordt meegedacht om de zorg voor de patiënt te verbeteren. Wij werken nu zo’n 5 jaar met ZorgPortaal, een heel eenvoudig bestelsysteem en de snelste manier om een bestelling en/of machtiging voor de patiënt in orde te maken, met minimalisering van fouten. Het systeem bevalt ons erg goed, we willen niet meer anders.

Igna BecksDiabetesverpleegkundige, Admiraal de Ruyter Ziekenhuis